Celostátní finále přeboru škol v orientačním běhu

Ve středu 24. 5. 2017 z krajského kola přeboru škol v Hradci Králové jsme z druhé příčky postoupili do celostátního finále přeboru škol v orientačním běhu. Bude se konat ve středu 7. 6. 2017 v Čechách pod Kosířem 🙂 Stránky závodu: http://ob.skprostejov.cz/cfps/

Výsledek obrázku pro orientační běh lampion

Výsledky škol a individuální výsledky krajského kola naleznete na http://www.shk-ob.cz/liga-skol pod 4. kolem ligy hradeckých škol. Jsou tam i pěkné fotky od pořadatele. Naše fotky naleznete zde.

Do krajského kola vyrazilo 17 našich studentů a zde jsou nejlepší výsledky: D5 první tři místa v tomto pořadí Waňková M., Matoušová K., Kalenská D., D4 3. místo Pilná N., D3 3. místo Hanušová K., H4 2. místo Waněk H. Všem našim závodníkům děkujeme!

Do celostátního je sraz u školy v 5:20 hod., odjezd v 5:30 hod. autobusem od školy, v 5:40 hod. nabíráme jilemnické gymnázium (kdo si řekne, tomu uděláme zastávku ve Studenci), v 7:00 hod. nabíráme Biskupské gym. v HK, v 9:30 hod. tam, v 15:00 hod. odjezd a návrat po 19:00 hod. S sebou: čip, buzolu, popisník, běžecké oblečení a obuv, oblečení a obuv na převlečení, kartičku pojištěnce, jídlo a pití popř. peníze. Sledujte předpověď počasí a podle toho přizpůsobte oblečení.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *